0
Jumlah Pages
0
Chapters
0
Active Follower
0
Anugerah

Bagaimana Database berfungsi

Database adalah kata satu perkara yang wajib bagi seorang Usahawan. Kalau nak mudah faham, database adalah maklumat pelanggan anda. Database kita boleh buat analisa perniagaan kita dan tingkatkan sales jualan. Antara kebaikan jika ada Database

Mudah Diagnosed Biz

Cepat untuk anda ambil tindakan jika berlaku ketirisan dalam syarikat.

Ketahui Sale Harian

Mudah untuk anda pantau penjualan setiap hari. Semua maklumat disms & email.

Kenal pelanggan SETIA

Ini best, anda tahu siapa pelangan setia,& kenapa dia setia pun tahu juga.

Big Data Analytic

Jika anda dah niaga 10 tahun, Big data sgt penting. Ia sangat2 membantu utk growth.

Anytime "PRPOMO"

Cepat, mudah, sangat eficen jika anda ingin buat promosi produk setiap bulan.

Semua Hujung Jari

Bayangkan semua proses syarikat anda dari sales hingga staff semuanya dihujung jari.

Boleh Jual Anytime

Jika anda system database yg teratur, maka angle investor sgt suka. Nanti saya cerita....

Nampak Profesional

Dimata pelanggan, anda akan dilihat sangat pro dan mereka rasa lebih selesa dan tak lari.

Video Review

Sedikit intro akan kepentingan Database by En Kabul idris.

En Kabul Idris

Author Image

Kabul Idris aka Ahmad Abul Khir Bin Idris

Berumur 36 tahun. Pengasas kepada Adamo vending Supply Sdn Bhd. Satu-satu syarikat Bumiputera Melayu yang berjaya mempelopori dunia Vending Machine di Malysia. Anak Melayu pertama yang berjaya menjual Vending Machine secara ONLINE.

Beliau juga popular dengan kisah kejayaan bagaimana membina syarikat dari nilai RM200 dan tanpa modal. En kabul idris juga seorang aktivis usahawan. Jika anda pernah lihat video bukit bintang, dimana beliau membangkit isu lambakan warga asing yang berniaga dibukit bintang.

Beliau juga sangat pakar dalam "Diagnosed perniagaan(coaching)" dan boleh consult dalam dapatkan GERAN atau pun idea-idea baru untuk pitcing kepada Angle Investor. Kerana Beliau pernah menang GERAN pada tahun 2015. Itu pun akan En Kabul kongsikan pada hari seminar nanti kalau sempat..dia katalah...

Author Signature

Ticket Seminar

Anda boleh pilih untuk daftar seorang atau berkumpulan. Daftar ramai lebih berbaloi.

DAFTAR 1 ORANG

RM 50

DAFTAR 3 ORANG

RM 100

Mereka cakap apa..

  • "Alhamdulillah saya sudah ada beribu maklumat pelanggan sejak dari bulan Jan 2018, yang best adalah sales saya meningkat guna teknik yang En Kabul tunjukkan."

    img
    - Faizal Nazri
    Founder, Waterworkgarage HQ
  • "Macam nilah.. En Kabul ni real usahawan, dia memang buat apa yang dia cakap.. kalau korang dapat ilmu nnti tak buat, tunggu jelah. Nanti memang kene tembak punya"

    img
    - Azdi Kamal
    Founder, Azdikamal Photography
  • "Saya jual burger tepi jalan je. Tapi pun boleh collect data pelanggan, tak banyak adalah 2000data sejak NOV 2018. Rugi korang tak ceduk ilmu En Kabul. En Kabul plankan buka 20 outlet tahun ni. Saya sedang kejar target ni. Doakan ya.."

    img
    - Amir Azizi
    Pengasas, MyHappy Burger

Jom Tanya soalan..

Jika hampa ada sebarang soalan boleh tanya ya.. kami cuba bantu.. click button bawah tu.. ok...

JOM CHAT   *taip "database"



SAYA nak database 20K..